Nyhedsoversigt

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

11. jun. 2021
Kreds 3 skal sammen med DJ og et nyt initiativ vende udviklingen, når det kommer til medlemsnedgang, jægernes synlighed, mv. Kredsen er klar til at tage udfordringen op.
11. jun. 2021
Ugens møde i Vildtforvaltningsrådet havde mange interessante punkter på dagsordenen – bl.a. forvaltningsplan for skarv og status på hjortevildtet.
11. jun. 2021
Vildtforvaltningsrådet er splittet i spørgsmålet om andeudsætning, og derfor kommer rådet nu med en delt anbefaling til miljøministeren.
11. jun. 2021
Miljøministeren har afholdt stor onlinekonference, hvor der blev gjort status over den foreløbige proces og set fremad. DJ ønsker mere fokus på vildtet.
10. jun. 2021
Det er med stor glæde, vi kan præsentere to nyudnævnte forbundsinstruktører.

HUSK AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREVE NEDERST PÅ SIDEN...

Frederikshavn Jagtforening har besluttet at tilføje nyt layout på hjemmeside under Danmarks Jægerforbund. Det gør vi da vi ønsker at skabe en så stor tilknytning og sammenhæng med Danmarks Jægerforbund som muligt. Vi ønsker at komme i tæt dialog med foreningens medlemmer og gennem vores aktiviteter og jagter at etabere en aktiv dialog og kontakt til medlemmerne. Se mere på siden nyheder.