Frederikshavn Jagtforening har besluttet at oprette en ny hjemmeside under Danmarks Jægerforbund. Det gør vi da vi ønsker at skabe en så stor tilknytning og sammenhæng med Danmarks Jægerforbund som muligt. Vi ønsker at komme i tæt dialog med foreningens medlemmer og gennem vores aktiviteter og jagter at etabere en aktiv dialog og kontakt til medlemmerne. 

Denne nye side giver nogle fordele til både dig som medlem og til foreningen. Vi har nu automatisk visning og opdatering af   nyheder og aktiviteter fra såvel kredsen som forbundet. Dette betyder at du nu kun behøver at se ét sted for at holde dig opdateret på de mange forskellige muligheder og aktiviteter som der er. 

Derudover har vi nu mulighed for at sende dig SMS med nyheder og aktiviteter, denne mulighed er dog ikke gratis for foreningen og vi ser lige på omkostningen før vi ibrugtager denne.

Men vi kan fortsat maile til dig og sende dig nyhedsbreve, dette kræver dog at du er tilmeldt denne ordning. Følg med her og se mulighederne :-)

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/