Nyhedsoversigt

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

30. sep. 2020
Deutscher Jagdverband opfordrer nu bl.a. til intensiveret jagt på vildsvin langs den tysk-polske grænse for at dæmme op for den afrikanske svinepests vandring mod vest.
29. sep. 2020
Der kan være gode grund til at kragefugle ofte er vanskelige at jage. De er nemlig ikke så dumme som nogle går og tror.
29. sep. 2020
Ni jagtforeninger og jægerråd er i efteråret værter ved vilde middage, hvor danskerne inviteres med på smagsoplevelser, hentet direkte fra naturen.
28. sep. 2020
Mange jægere kommer før eller siden ud for at tabe ét eller andet på reviret eller skydebanen. Her er det godt at skrive sig DcH's Eftersøgningstjeneste bag øret.
25. sep. 2020
Så blev det tid til endnu en udgave af magasinet Jæger. Som medlem af DJ kan du i disse dage finde bladet i postkassen og online.