Nyhedsoversigt


Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

30. sep. 2020
Deutscher Jagdverband opfordrer nu bl.a. til intensiveret jagt på vildsvin langs den tysk-polske grænse for at dæmme op for den afrikanske svinepests vandring mod vest.
29. sep. 2020
Der kan være gode grund til at kragefugle ofte er vanskelige at jage. De er nemlig ikke så dumme som nogle går og tror.
29. sep. 2020
Ni jagtforeninger og jægerråd er i efteråret værter ved vilde middage, hvor danskerne inviteres med på smagsoplevelser, hentet direkte fra naturen.
28. sep. 2020
Mange jægere kommer før eller siden ud for at tabe ét eller andet på reviret eller skydebanen. Her er det godt at skrive sig DcH's Eftersøgningstjeneste bag øret.
25. sep. 2020
Så blev det tid til endnu en udgave af magasinet Jæger. Som medlem af DJ kan du i disse dage finde bladet i postkassen og online.

Frederikshavn Jagtforening har besluttet at oprette en ny hjemmeside under Danmarks Jægerforbund. Det gør vi da vi ønsker at skabe en så stor tilknytning og sammenhæng med Danmarks Jægerforbund som muligt. Vi ønsker at komme i tæt dialog med foreningens medlemmer og gennem vores aktiviteter og jagter at etabere en aktiv dialog og kontakt til medlemmerne. Se mere på siden nyheder.

I vores kalender vil fremover automatisk blive vist aktiviteter fra vores kreds (Kreds 1) og aktiviteter i forbunds regi, således at man ved at se på vores hjemmeside får hurtigt overblik over aktiviteter i kredsen og forbundet.

Det vil derudover nu blive muligt at sende nyhedsbreve ud til medlemmerne samt en SMS tjeneste. Dette kræver dog at vi har dit mobil nr. og du er tilmeldt nyhedsbrevene.

© 2020 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/