Nyhedsoversigt

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

22. jan. 2021
MEP'er Christel Schaldemose er ærgerlig over sammenligning af jagt og minedrift. Beslutninger om Danmarks natur skal træffes på Christiansborg - ikke i Bruxelles.
22. jan. 2021
1. februar kl. 19.00 kan du blive klogere på natur- og vildtpleje i landbrugslandet. Deltag i webinaret hjemme fra stuen. Se også vores opdaterede folder på området.
21. jan. 2021
Den meget smitsomme fugleinfluenza florerer stadig blandt danske fugle. Jægerne opfordres til at være opmærksomme og til at indrapportere døde eller syge fugle.
20. jan. 2021
Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.
19. jan. 2021
Den rekreative jagt er dømt ude i lovforslag vedr. 15 danske naturnationalparker. DJ ønsker lokale jægere indtænkt som en naturlig del af forvaltningen.

HUSK AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREVE NEDERST PÅ SIDEN...

Frederikshavn Jagtforening har besluttet at tilføje nyt layout på hjemmeside under Danmarks Jægerforbund. Det gør vi da vi ønsker at skabe en så stor tilknytning og sammenhæng med Danmarks Jægerforbund som muligt. Vi ønsker at komme i tæt dialog med foreningens medlemmer og gennem vores aktiviteter og jagter at etabere en aktiv dialog og kontakt til medlemmerne. Se mere på siden nyheder.