25-01-2016: Buhls Jagtrejser's Roadshow hos LaserKINO Aalborg d. 28/1-16

Buhls Jagtrejser holder den 28. januar deres Roadshow hos LaserKINO Aalborg på Blytækkervej 22 i Aalborg fra klokken 13 til klokken 20.00.

Det er med stor fornøjelse at man fra LaserKINO Aalborgs side kan byde alle interesserede indenfor den 28. januar til skydning således at du selv kan opleve hvordan du kan forbedre dine skydeevner på en god og sjov måde.

15-01-2016: sidste fællesjagt

fællesjagt

15-01-2016: Orientering om hjortevildtforvaltning

hjortevildt

14-01-2016: årsmøde i Jægerråd FRH

jægerråd

10-01-2016: Generalforsamling 4. FEB

genforsamling

24-12-2015: Glædelig jul og godt nytår

jul og nytår

20-11-2015: Affald fra vildt

Jagtsæsonen er godt i gang. Det er for manges jægeres vedkommende også lig med dejligt vildt, der skal hjem i kødgryderne og i fryseren. Men hvordan er det nu med affaldet?

08-11-2015: Bankospil på Knivholt 12.nov kl 19

Frederikshavn Jagtforening afholder igen det præmierige bankospil torsdag d. 12. NOV kl. 1900 på Knivholt.

Der er i år ekstra gode og mange præmier, så tag familie og venner med i bilen og mød op til spillet.