29-07-2020: Husk augustjagten på grågås

Der er ellers ikke så meget at jage om sommeren, men om et øjeblik går augustjagten på grågås ind. Muligheden for at jage grågås i august fortsætter nemlig. Det betyder også, at det allerede er på tide at indsende vinger til vingeundersøgelsen!

28-07-2020: På jagt i Edens Have

Hvert år arrangerer projekt Bliv NaturligVis sommercamps for børn rundt om i landet. Én af dette års sommerlejre foregik i Hellebæk Skov ved Ålsgårde.

03-05-2020: Ledige pladser på bukkejagten 2020

bukkejagt

31-03-2019: Programmet 2019-20 er udsendt

Giv lyd hvis ikke du har modtaget dit eksemplar.

04-03-2019: Opstart af hundetræning: Har du styr på din hund?

Mandag 18. marts kl 18.00 tager Frederikshavn Jagtforening hul på endnu en sæson med hundetræning.

10-02-2019: Referat generalforsamling feb 2019

referat