01-07-2020: Ny bekendtgørelse om jagttider

I dag, den 1. juli 2020, træder den nye bekendtgørelse om jagttider i kraft. Det betyder bl.a. fredning af taffeland, havlit og fløjlsand.

01-07-2020: Jagt på ringdue udskudt til 10. november

Stik imod Vildtforvaltningsrådets anbefaling indskrænker miljøministeren jagttiden på ringdue med næsten en måned. ”Meget problematisk,” siger DJ-formand.

30-06-2020: Ændringer i våbenlovgivningen

Ejere af lyddæmpere og halvautomatiske rifler har måttet vente endog meget længe på disse ændringer af våbenbekendtgørelsen og våbencirkulæret.

30-06-2020: Skydehuse dæmper skudstøj – nu ved vi noget mere!

I samarbejde SWECO-Acoustica har DJ udført en række målinger på hvor meget skydehuse er i stand til at dæmpe skudstøj.

29-06-2020: Minister vedtager arealkrav

De omdiskuterede arealkrav bliver en del af den kommende forvaltning af kronvildt. Det har miljøminister Lea Wermelin i dag meldt ud i en pressemeddelelse.

26-06-2020: Forbundsinstruktørerne er klar til at rykke ud

Det er blevet nemmere og mere fleksibelt for jagtforeningerne at få hjælp, inspiration og uddannelse på jagthundeområdet. Forbundsinstruktørerne dækker hele landet, og de er lokalt forankret. Brug dem!

26-06-2020: Ny jagttegnsbekendtgørelse på vej

Den 1. juli træder et helt nyt regelsæt i kraft, til stor gavn for nuværende og kommende jagttegnsaspiranter. Større fleksibilitet og mere ensartethed er kodeordene.

26-06-2020: Medlemmer – en status

I DJ er vi til enhver tid fokuseret på at fastholde tilfredse medlemmer og rekruttere nye, men specielt i år følger vi medlemssituationen endnu tættere.